Over ons

Flying Fox

Als Antwerp based sportmerk danst Flying Fox mee op de fashion beat. We beantwoorden de vraag van onze gymnasten met moderne, buitengewone en unieke ontwerpen. Of het nu gaat over sprankelende wedstrijdpakken voor acrogym of een dagelijks trainingspakje, bij elke outfit schenken we aandacht aan elk detail.

Duurzaamheid & kwaliteit, zijn twee woorden die voor Flying Fox hand in hand gaan. Elke dag werken wij aan een betere, meer comfortabele wereld voor onze sporters. Of je nu een acro-, dans- of cheeroutfit besteld, je kan er altijd vanuit gaan dat je pakje gemaakt is uit 100% gerecycleerde polyester. Bij Flying Fox kiezen we voor hoogwaardige kwaliteit met een duurzame dimensie.

Flying Fox Founder

Debbie D.

Als voormalig gymnaste, coach en club bestuurster weet Debbie als geen ander wat er speelt tussen onze gymnasten. Ze weet welke obstakels teams tegenkomen wanneer ze op zoek gaan naar de juiste turnpakken.

Met Flying Fox wilde Debbie het eerste duurzame turnpakjesmerk lanceren. Vandaag doet ze dat met een unieke, betaalbare en high-end sportkleding voor elk type gymnast. In Debbie’s visie staat de gymnast centraal en stralen zij allemaal op en naast de mat.

FLYING FOXES CAN'T BE PUT IN BOXES!